قیمت سکه و ارز
۱۴۰۵/۰۲/۱۶ - ۱۱:۳۰

حزب‌الله بالگرد اسرائیلی را هدف گرفت

حزب‌الله از هدف قرار دادن بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان خبر داد.

حزب‌الله بالگرد اسرائیلی را هدف گرفت

به گزارش سراج24؛ حزب‌الله لبنان در بیانیه شماره ۱۰ خود اعلام کرد: در راستای دفاع از لبنان و مردمش و در پاسخ به نقض توافق آتش بس از سوی دشمن صهیونیستی و نقض حریم هوایی لبنان؛ مجاهدان مقاومت اسلامی در ساعت ۱۳:۳۵ روز (سه شنبه) بالگرد متعلق به ارتش دشمن صهیونیستی را در حریم هوایی منطقه البیاضه هدف قرار دادند.

حزب‌الله خاطرنشان کرد که این حمله با یک موشک زمین به هوا صورت گرفت و اصابت قطعی رخ داد.

پیشتر نیز شبکه المنار گزارش داد که مقاومت اسلامی یک تجمع از سربازان و خودروهای نظامی اسرائیلی را در منطقه البیاضة با موشک هدف قرار داده است.

در حمله‌ای دیگر، طی امروز یک تانک «مرکاوا» در منطقه القوزح با پهپاد انتحاری هدف قرار گرفت و اصابت مستقیم حاصل شد.

همچنین دو حمله دیگر علیه دو دستگاه بولدوزر زرهی «D۹» ارتش اسرائیل در منطقه رشاف و منطقه خلّة راج در شهرک دیر سریان انجام شده است. هر دو حمله با پهپادهای انتحاری صورت گرفته و به اصابت مستقیم منجر شده است.

در ادامه این عملیات‌ها، یک خودروی نظامی از نوع «نمیرا» که در حال یدک‌کشی یکی از بولدوزرهای هدف قرارگرفته در خلّة راج بود، نیز با پهپاد انتحاری مورد حمله قرار گرفت.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••